Så här säger spelarna om Tennis School Club!

När vi frågar våra spelare varför dom regelbundet spelar tennis och varför dom gör det på Tennis School Club  får vi många olika svar. Svar som bland annat påvisar tennissportens bredd, flexibilitet och många fördelar. Här kan du läsa några av svaren.

”Jag har det ofta stressigt på jobbet, och kombinationen av att förbränna stresshormon och samtidigt producera endorfiner får mig att må bra och gör mig till en starkare och mera effektiv medarbetare”.

”Träningen i grupp på måndagskvällarna lyfter verkligen tillvaron. Betydligt roligare än att sitta ensam hemma och kura mörka vinterkvällar.”

”Mitt mål är att bli så bra som möjligt på tennis och på Tennis School Club lyckas min tränare verkligen få mig att utvecklas optimalt”.

”Jag uppskattar Tennis School Club därför att jag får lära mig modern tennisteknik förmedlad på ett genomtänkt och pedagogiskt sätt”.

”På Tennis School Club upplever jag att min son inte bara får lära sig att spela tennis utan även det där med social kompetens, respekt för andra och samarbetsförmåga”.

”På Tennis School Club tar min tränare bättre vara på mina naturliga förutsättningar och mitt naturliga spelsätt än jag varit van vid från andra skolor”.

”Det är helt enkelt så kul att spela tennis att jag varken kan eller vill sluta”.

”Tennis är ju en så bred och flexibel sport. På sommaren spelar vi ute och på vintern inne. Man spelar på gräs, på grus och på hardcourt vilket nästan är som att ägna sig åt tre olika sporter. Dessutom kan man starta när man är fem år och i princip fortsätta hela livet. De yngre och kvickare spelarna fokuserar oftast på singel medan vi lite äldre ofta går över till att spela mera dubbel”.

”Vid sidan av styrka och kondition har tennisen även lärt mig det där med total koncentration. Jag får nog säga att tennisen har kommit att bli en form av yoga för mig”.