Om Klubben

Alla är välkomna till Tennis School Club!

Till Tennis School Club är nybörjare, avancerade och elitspelare välkomna. Här går fem- och sexåringar på tennislekis, här spelar juniorer, vuxna, och här spelar seniorer varav några hunnit bli en bra bit över åttio år.

Tennis gör dig glad och håller dig frisk och vital! Här finner du familjer med spelare i tre generationer vilka alla fått sin skolning genom Tennis School Club där vi dessutom gärna hjälper till med att anordna spel mellan kombinationer av barn, ungdomar, vuxna, seniorer, pojkar, flickor män och kvinnor.

Här får föräldrar och deras barn ett gyllene tillfälle till både rolig och hälsosam samvaro. Tennis School Club har en internationell prägel med spelare och tränare från olika länder och världsdelar, vilket bidrar till den speciella, levande och fina andan som råder i klubben.

Tennis School Club riktar in sig på en kombination av modern tennisteknik, effektiv pedagogik och individuellt anpassad träning/undervisning, utan att glömma den viktiga glädjen, samvaron och gemenskapen. Ett koncept som hållit sig väl sedan starten 1969.

Välkommen till Tennis School Club!